Liverpool ur den ljusa sidan

Finns så många anledningar att vara positiv trots att det går tungt för Liverpool just nu. Om vi jämför med de ljusare dagarna under Rafael Benitez så har vi kanske inte lika konkurrenskraftig spelartrupp i nuläget, men en ung och extremt lovande sådan. Nu hängs det spelare till höger och vänster efter ett fåtal matcher, men man får ändå inte glömma att vi har väldigt många spelare som är unga och individuellt skickliga. Sjukt egentligen att Liverpool är en klubb som varit borta från fotbollens finrum ganska länge, men ändå har två relativt unga mittbackar som var ordinarie i VM för Kroatien och Frankrike. Trots detta ska någon av dem (Sakho) nöta bänken. Minns när mittbacksalternativen hette Kyrgiakos eller Pellegrino.

Dessutom har vi ett minst sagt vettigare ägarskap i klubben, utbyggnad av arena på gång, en karismatisk manager med en positiv spelfilosofi...

Säsongen är ung och alla möjligheter finns att spela ihop laget, gå vidare i CL och ta en 4:e plats i ligan! Det skulle ge en riktigt bra plattform för att åter etablera Liverpool FC som en europeisk storklubb.

 

Liverpool forum

7 okt 2014